Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






„Bizonul” rămâne în haită. Dănciulescu: „Îi prelungim contractul şi lui şi altor doi jucători”

[starttext]






Harlem Gnohere a debutat perfect în noul sezon, cu o triplă în poarta Astrei, iar acum clubul face presiuni să-i prelungească înţelegerea.

Ionel Dănciulescu speră ca cel poreclit „Bizonul” să semneze hârtiile, în cursul săptămânii viitoare. La fel ca în cazul francezului, dinamoviştii vor să mai prelungească contractele a altor „doi jucători de bază” din lotul lui Andone, a mai anunţat „Danciu-gol”.

„Cu „Bizonul” suntem în discuţii chiar avansate pentru prelungirea contractului, eu sper din tot sufletul ca săptămâna viitoare să încheiem aceste negocieri. Vor mai fi doi jucători cărora le vom propune prelungirea contractului. Sper să nu fie niciun fel de probleme”, a spus "Danciu”.

Gnohere, câştigător de etapă la "Fotbalistul lunii". Trei dinamovişti s-au clasat în Top 5

Ionel Dănciulescu a dezvăluit în direct la Digi Sport Special că întreaga suflare dinamovistă apreciază aportul francezului la echipă şi îl vor în continuare în Ştefan cel Mare. „Cel mai important este că Gnohere se simte foarte iubit şi apreciat de toată lumea de la Dinamo, de echipă, de suporteri. Îşi doreşte foarte mult să continue la noi, suntem dispuşi să negociem, să îi oferim un contract pe măsura valorii lui şi vom vedea după aceea ce se mai întâmplă. Deocamdată, „Bizonul” nu va pleca, este un jucător important pentru noi, în angrenajul echipei”, a sunat anunţul făcut de Dănciulescu.






sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii