Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Transfer-surpriză realizat de Dinamo ?

[starttext]







Cu un singur atacant în lot, Gnhoere, Ioan Andone a decis să aducă la Dinamo un vârf de 22 de ani.

Daniel Popa a venit la Dinamo de la Chindia Târgoviște, pentru 30.000 de euro, potrivit Fanatik.

Popa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Chindia Târgoviște, marcând 11 goluri în sezonul trecut, în care a bifat 22 de prezențe.

250.000 €
este cota lui Popa, potrivit transfermarkt.de


Tehnicianul lui Dinamo s-a reorientat și a activat clauza celui mai bun jucător de la Chindia Tîrgoviște, Daniel Popa. Atacantul de 22 de ani a avut două sezoane care l-au adus în atenția cluburilor din Liga 1, însă jucătorul și-a dorit să îmbrace tricoul echipei roș-albe.

„Dani a avut oferte atît de la Botoșani, cît și de la Pandurii Târgu Jiu și ACS Poli, dar puștiul a vrut să joace la Dinamo”, au precizat sursele FANATIK.RO din cadrul clubului dinamovist. 


 sursa : www.gsp.ro

sursa : www.fanatik.ro



[endtext]

Comentarii