Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Dan Nistor a fost declarat liber de contract şi va semna pe 2 ani cu Dinamo

[starttext]







Dan Nistor este liber să-şi decidă viitorul. Recursul celor de la Pandurii la decizia LPF de a-l declara liber de contract pe mijlocaşul de 28 de ani a fost respins, iar jucătorul urmează să semneze un contract pe 2 ani cu Dinamo.

Nistor a fost declarat jucător liber de Comisia de Disciplină a LPF pe 10 august, dar gorjenii au făcut apel. În cele din urmă, jucătorul a avut câştig de cauză, recursul fiind respins azi.

Fotbalistul este aşteptat mâine în Bucureşti, pentru a face vizita medicală la INMH, apoi va semna înţelegerea cu alb-roşiii. Dinamo l-a urmărit pe Nistor de mult timp şi a accelerat negocierile după ce Paul Anton a fost împrumutat la Getafe.

Mijlocaşul a fost dorit şi de fostul său antrenor de la Pandurii, Edi Iordănescu, care a preluat-o de curând pe CSKA Sofia. Bulgarii au făcut o ofertă financiară superioară, dar jucătorul a preferat să rămână în Liga 1. 

Dan Nistor a evoluat la Pandurii din 2010, cu excepţia unei scurte perioade petrecute în Franţa, la Evian. În sezonul trecut al Ligii 1, a marcat un gol în 35 de apariţii.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii