Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Dănciulescu îi susţine pe fanii lui Dinamo: "Merg să îmi iau vesta. Vom fi din nou la înălţime!"

[starttext]









Fanii lui Dinamo promit să facă din nou spectacol pe Arena Naţională, după ce marţi, la meciul Stelei cu Manchester City, le-au făcut rivalilor din Ghencea o farsă de zile mari. Mai exact, suporterii "câinilor" au gândit o coregrafie care a impresionat lumea fotbalului şi a făcut în scurt timp înconjurul lumii. Pe întreaga tribună a doua a Arenei Naţionale s-a putut citi mesajul "DOAR DINAMO BUCUREŞTI", spre stupefacţia celor prezenţi. 

Oficialii vicecampioanei au luat măsuri după cele întâmplate marţi seara şi au interzis coregrafia dinamoviştilor la derby-ul de sâmbătă, lucru anunţat de Peluza Cătălin Hîldan. Suporterii "câinilor" nu s-au lăsat însă descurajaţi şi au anunţat că se vor replia. Aceştia şi-au dat întâlnire sâmbătă seara, la ora 18:00, la McDonald's-ul de la Electroaparataj, fiecare dintre ei urmând să primească câte o vestă albă.

Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, şi-a anunţat şi el prezenţa la locul de întâlnire cu fanii. 

"Voi fi acolo, la ora 18:00, alături de fani şi îmi voi lua vesta. Fotbalul nu mai e la fel fără spectacolul din tribună. Sunt convins că suporterii noştri vor fi din nou la înălţime, aşa cum ne-au obişnuit, mai ales la derby-urile cu Steaua.", a declarat Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Dinamoviştii vor avea 8.600 de fani pe Arena Naţională la ora derby-ului cu Steaua şi vor ocupa Peluza Nord (de la Electroaparataj).



sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii