Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Chiar dacă a vrut să fie diplomat, Bonetti ar veni la prima chemare a lui Negoiţă la Dinamo

[starttext]






Rezultatele slabe din ultima vreme ale lui Dinamo îi pun în pericol poziţia lui Ioan Andone, iar patronul Ionuţ Negoiţă ia în calcul schimbarea antrenorului. Iar unul dintre "principalii" cu şanse mari să revină la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare este Dario Bonetti.

Chiar dacă a câştigat meciul cu CSM Poli Iaşi, 3-1, şi a terminat la egalitate partida de la Ovidiu, 1-1, cu Viitorul, Dinamo a pierdut la Tg Mureş, 1-2, dar şi cu Concordia, pe teren propriu. În plus a fost şi un rezultat de egalitate cu Gaz Metan Mediaş, 1-1, ceea ce periclitează obiectivul unei echipe care şi-a propus să termine pe unul dintre primele două locuri. Fără să aibă o relaţie strălucită cu fanii, Ionuţ Negoiţă l-ar putea sacrifica pe Ando pentru a aduce un antrenor pe placul celor din tribune. Iar Dario Bonetti a rămas cu o imagine excelentă din perioada primului mandat, 2009, când a reuşit, la Liberec, o calificare în grupele Europa League după loviturile de departajare, după ce pierduse pe teren propriu cu 3-0, la "masa verde".

"Așa este viața noastră a antrenorilor, depindem mereu de rezultate. Eu sper ca Dinamo să câștige meciul următor și atmosfera de la echipă să redevină bună. Nu este corect din partea mea să vorbesc despre rezultatele lui Andone, munca lui trebuie respectată", a declarat Bonetti în exclusivitate pentru Digi Sport, dar este evident că nu ar refuza o oferta concretă.

Bonetti a început campionatul Ligii 1 ca antrenor al celor de la ASA Tg Mureş, dar problemele financiare de la ardeleni l-au determinat să dezerteze rapid. La vremea respectivă se vorbea despre o ofertă din Kazakhstan, dar contractul nu s-a confirmat, iar italianul este tot liber de contract, situaţie în care s-a aflat cea mai mare parte a ultimilor cinci ani.

Cu Andone pe bancă, Dinamo se află pe locul 4-5 la egalitate de puncte cu FC Botoşani, 16, la 7 lungimi de liderul Steaua, 23 de puncte.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii