Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Andone: "Felicit jucătorii de la Dinamo 2. Au crezut în șansa lor. Ce-ați văzut acolo este viitorul lui Dinamo.

[starttext]







Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a fost în vestiarul echipei a doua pentru a-i felicita pentru jocul din șaisprezecimile Cupei României împotriva echipei sale, pierdut de formația din Liga a 3-a, 1-2. 

"Felicit jucătorii de la Dinamo 2. Au crezut în șansa lor. Ce-ați văzut acolo este viitorul lui Dinamo. Am fost în vestiar la ei și i-am felicitat. Trebuie să le dăm încredere acestor copii. Pot avea un viitor frumos. Chiar erau mândri de ce au făcut.

Am jucat pentru prima dată în această formulă. O să mai fie schimbări la echipa mare. Poate vor mai veni și cei de la a doua echipă. Îi cunosc bine pe cei de la Dinamo II.

Ei sunt jucători buni și o să-i vedeți la Dinamo, la prima echipă. Eu mă bucur când joacă bine jucătorii de la Dinamo II", a zis Andone la TV Digi Sport. 

...despre faptul că i se strigă demisia: "Nu mă deranjează ce strigă suporterii pentru că nu îi aud. La iarnă tragem linie și vedem". 



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii