Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Contra : "Mi-aş fi dorit ca ziua să aibă 48 de ore"

[starttext]








Cosmin Contra s-a confruntat cu numeroase probleme încă din primele zile de la revenirea în România. Antrenorul lui Dinamo se plânge că timpul este insuficient pentru a rezolva toate incovenientele găsite de la revenirea în Ştefan cel Mare.


"E un pic de stres. Când preiei echipa din mers este foarte greu cu timpul. Mi-aş fi dorit ca ziua să aibă 48 de ore, nu 24. Sunt atâtea lucruri de pus la punct, însă nu ai timp să le faci pe toate. Nici programările meciurilor nu ne-au ajutat, că am jucat luni, iar acum jucăm sâmbătă", a declarat Contra.

"Principalul" în vârstă de 41 de ani s-a simţit motivat să revină la Dinamo şi deoarece "câinii" erau consideraţi ca şi ieşiţi din cursa pentru play-off înainte de venirea sa.

"România e cum am lăsat-o, ştiam unde vin. Nimeni nu dădea şanse lui Dinamo să meargă în play-off, de aia am şi acceptat să vin aici. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm fiecare meci, pentru că Dinamo la asta trebuie să se gândească mereu, să învingă în fiecare joc. În sport însă trebuie să ai noroc, la fel ca şi în viaţă, ca să îţi îndeplineşti obiectivele", a mai spus Cosmin Contra.

Problemele lui Cosmin Contra nu sunt însă de lot. Doar Laurenţiu Brănescu este accidentat înaintea partidei contra lui CS U Craiova.

Dinamo - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii