Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Contra spune că are nevoie şi de noroc pentru a duce Dinamo în play-off-ul Ligii I

[starttext]



contra


Antrenorul FC Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat, vineri, că echipa sa are nevoie, în afară de victorii în ultimele două partide din sezonul regulat, şi de noroc pentru a se califica în play-off-ul Ligii I.

“Ne aştepată un meci important mâine, a doua finală, am încredere că după victoria muncită şi chinuită cu Botoşani, băieţii au ieşit din stresul şi tensiunea pe care o aveau şi vom trata la fel de bine acest meci cu Craiova. Sper că nu vom mai face greşelile din meciul cu Botoşani şi vom arăta ca în a doua repriză.

Aceasta este dorinţa mea şi sper ca băieţii să fi înţeles mesajul în toată această săptămână. Întâlnim Craiova, una dintre echipele foarte bune ale campionatului, cu un antrenor foarte experimentat, care joacă foarte mult pe atac. E o echipă cu jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, trebuie să fim atenţi la tranziţiile lor din apărare în atac, sunt foarte rapide. 

Am pregătit destul de bine jocul, am încercat să analizăm jocul lor şi am speranţa că vom juca bine şi că vom câştiga să rămânem în cărţile pentru play-off. În viaţă şi în sport trebuie să ai noroc ca să poţi să ajungi să-ţi îndeplineşti obeictivele. Am spus şi după meciul cu Botoşani că am avut şi noroc pentru a câştiga acel meci, dar am şi crezut în ea până la sfârşit. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm fiecare meci în parte”, a declarat Contra vineri, într-o conferinţă de presă.




sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii