Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Anunț de ultimă oră » Încă trei dinamoviști convocați

[starttext]







Trei dintre jucătorii străini care evoluează la Dinamo au fost convocați la echipele naționale, anunță site-ul oficial al grupării din Ștefan cel Mare.

Adam Nemec va face parte din lotul Slovaciei pentru meciul cu Malta, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, iar Penedo va juca și el în preliminarii, în partidele pe care Panama le va juca împotriva reprezentativelor din Trinidad Tobago și SUA.

Thaer Bawab a convocat la naționala Iordaniei, pentru meciul cu Cambodgia din preliminariile Cupei Asiei din 2019.

Jucătorii lui Dinamo convocați pentru acțiunile reprezentativelor României:

Echipa de seniori: Sergiu Hanca, Steliano Filip (lista adițională)

Echipa U21: Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea

Echipa U18: Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii