Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






La loc de cinste stă fotografia cu coregrafia intitulată "Doar Dinamo București"

[starttext]




782988 753480 alx6788



Dinamo și FCSB se vor duela luni, de la ora 20:30, în derby-ul care ar putea decide campioana din acest sezon.


Ionuț Nedelcearu l-a însoțit ieri pe Rivaldinho ca să vândă bilete, aceasta fiind o idee promovată de către fanii clubului.

La casele de bilete, la loc de cinste stă fotografia cu coregrafia intitulată "Doar Dinamo București" ce-a devenit cunoscută publicului la meciul din preliminariile Champions League FCSB - Manchester City 0-5.

Pe lângă aceasta, mai sunt și imagini cu coregrafiile celebre ale "ultrașilor" roș-albilor. "Avem o serie de 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri, e normal să ne gândim la victorie cu Steaua luni", a comentat Nedelcearu.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii