Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Ce se întâmplă cu jucătorii trimisi acasa de Cosmin Contra

[starttext]






FOTO: Alex Nicodim




Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre ce se va întâmpla cu cei patru jucători pe care i-a trimis acasă din cantonamentul din Slovenia, portarul Iustin Popescu, fundașii Mihai Popescu și Alexandru Dulca și mijlocașul Andrei Tîrcoveanu.



"Au oferte și probabil nu o să mai avem echipa a doua. Am decis să meargă să fie împrumutați să joace în Liga 1 sau Liga a doua, pentru că au nevoie să crească.

Decât să stea aici fără posiblitatea să joace în fiecare săptămână mai bine să meargă undeva unde să evolueze constant.

Avem o politică: jucătorii care nu sunt în vederile noastre să meargă unde pot să joace, să crească. N-au cum să crească, dacă stau în tribună", a declarat Cosmin Contra, conform TV Digi Sport

Iustin Popescu este un portar de 23 de ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni.
Mihai Popescu este un fundaș central de 24 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în 14 partide pentru echipa alb-roșie.
Andrei Tîrcoveanu, 20 de ani, evoluează ca mijlocaș central, crescut la Dinamo, și în sezonul trecut a evoluat doar în 3 meciuri la prima echipă.
Alexandru Dulca este un mijlocaș central de 19 ani, care a jucat la echipa sub 19 ani a clubului, și a fost luat în acest cantonament de Contra pentru a se pregăti alături de prima echipă.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii