Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Cosmin Contra este deranjat ca transferurile intarzie, le va fi greu să se integreze atât de repede

[starttext]










Dinamo este singura echipa cu pretenții ridicate din Liga 1 care nu s-a mișcat deloc pe piața transferurilor. Acest lucru îl deranjează pe Cosmin Contra, care le transmite conducătorilor că jucătorilor care vor ajunge în ”haită” le va fi greu să se integreze atât de repede.





”Guriță” a recunoscut că posturile pe care are cea mai mare nevoie de jucători sunt cele de fundaș central, mijlocaș central și mijlocaș de bandă.

”Suntem foarte aproape să aducem mai mulți jucători și sper zilele următoare să fie în cantonament. Am vorbit cu Negoiță șicu Adi Mutu. Vorbim. E puțin cam târziu, dar asta e. Nu au vrut să vină. Am fost în discuții cu foarte mulți jucători și nu au vrut să vină.

Asta e, ne-am reorientat. Nu e ușor după ce te refuză să te reorientezi spre alți jucători. Nu e ușor să te refuze, să ceară timp de gândire și noi nu avem timp, asta e problema. Mai vrem un mijlocaș central, un fundaș central, un vârf de atac sau de bandă”, a comentat tehnicianul dinamoviștilor.

Diogo Ferreira Salomao (28 de ani) este așteptat marți în cantonamentul din Slovenia. Contra i-a făcut caracterizarea mijlocașului care a evoluat în Spania, la Deportivo La Coruna și Mallorca.

”În principiu, Salomao vine mâine. E un jucăt pe care îl cunosc foarte bine din Spania. E profilul ăla de jucător pe care nu îl avem și ne va ajuta în îndeplinirea obiectivele noastre.

Joacă în banda stângă, în dreapta, în spatele vârfului. Joacă toate cele trei poziții de atac. Un jucător dezechilibrant, un jucător care în poziție de unu la unu e foarte bun. Sperăm să îl integrăm cât mai bine în dinamica echipei și să fie bun la startul campionatului”, a adăugat Contra.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii