Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Costache a explicat ratarea monumentală din meciul cu Viitorul şi a dezvăluit ce a gândit la faza golului

[starttext]










Valentin Costache a fost demon şi înger pentru Dinamo în meciul de la Ovidiu. Titularizat de Cosmin Contra, fotbalistul care va împini 19 ani miercuri, pe 2 august, a semnat ratarea campionatului, dar le-a şi adus alb-roşiilor victoria.




Fotbalistul a vorbit la finalul meciului atât despre golul reuşit, cât şi despre ratarea uluitoare.

"Portarul a alunecat, mi-am făcut prelurea prost, nu mi-am făcut-o mai în interior, m-am grăbit şi am ratat. Sincer, nu am ridicat capul din pământ, am fost concentrat numai să dau gol. Sunt tânăr şi probabil că asta a contat, că nu am experienţă. La gol, am aşteptat câţiva colegi să le dau pasă, dar am văzut că s-au repliat şi ei foarte bine şi, portarul ieşind un pic, am ştiut că se duce pe centrare şi am ales să dau pe colţul scurt. Mister ne-a spus la început că e rândul nostru să jucăm şi să-i arătăm că se poate baza oricând pe noi.

Sunt fericit că mi-am făcut treaba. Boli e un jucător foarte bun, cu foarte multă forţă. Am avut la început un duel în care mi-am dat seama că are foarte multă forţă şi trebuie să-l driblez de la distanţă, să-l driblez dinainte să vină spre mine. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm cu Bilbao. Trebuie să fim toţi cu o atitudine foarte bună. Mie astea îmi plac, cu astfel de atmosferă (n.r. - ca pe San Mames), astea sunt cele mai frumoase meciuri", a declarat Costache.

Costache la al doilea gol în Liga 1, după cel reușit pe 14 februarie 2016, când de asemenea a adus victoria lui Dinamo, 1-0 cu Botoșani. Mircea Rednic antrena atunci în Șoseaua Ștefan cel Mare și îl numea "Ronaldo de România" pe fotbalistul promovat de la centrul de copii și juniori al "câinilor roșii".


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii