Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Se va amâna meciul Dinamo - Concordia? Anunțul de ultimă oră al FRF

[starttext]











Condițiile meteo precare din București pun în pericol disputarea partidei de diseară de pe Stadionul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, dintre Dinamo și Concordia Chiajna, programat de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.




Oficialii Federației Române de Fotbal, împreună cu cei de la Administrația Națională de Meteorologie, recomandă întreruperea oricărei activități fotbalistice în perioada în care s-a anunțat codul portocaliu, adică de azi, joi, 20 septembrie, de la ora 20:00 până joi dimineață, 21 septembrie, la ora 03:00.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,

primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


”Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Federația Română de Fotbal recomandă întreruperea oricărei activități fotbalistice în aer liber în intervalul prognozat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantități de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 10, pentru județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău. De asemenea, a fost emisă și o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate pentru celelalte județe, până pe 21 septembrie, ora 21.

Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h și vijelii”, se arată în comunicatul FRF.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii