Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Surpriză de proporţii: Ionuţ Negoiţă îi scade salariul lui Adrian Mutu!

[starttext]











După ceva mai mult de jumătate de an de stabilitate asigurată de rezultatele obţinute de Dinamo cu Cosmin Contra pe bancă şi cu Adrian Mutu la conducere, lucrurile nu mai sunt deloc liniştite la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Iar bugetul este ajustat din mers din cauza rezultatelor slabe ale echipei. De la 15.000 de euro pe lună, cât primea Contra, s-a coborât la 10.000 de euro pentru Miriuţă şi s-a scăpat de salariul considerat împovărător al preparatorului fizic Javi Reyes. În plus, lui Adrian Mutu i se va scădea salariul de la 6.000 de euro la 1.500!





De altfel, este o revenire la salariul iniţial pentru care Adrian Mutu a preluat funcţia de director general la Dinamo. La începutul colaborării, clubul i-a oferit 6.000 de lei fostei stele a fotbalului românesc pentru că nu banii au fost cei care l-au determinat pe acesta din urmă să preia funcţia. În vară, însă, bucuros de calificarea echipei în UEFA Champions League, Ionuţ Negoiţă a mărit salariile staff-ului.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Contra a crescut de la 10.000 la 15.000 de euro, Reyes de la 4.000 la 8.000 de euro, iar Mutu de la 1.500 la 6.000 de euro.

Modificarea impusă de patronul echipei este unul dintre motivele pentru care Adrian Mutu ia serios în calcul părăsirea echipei. Iar în ultima vreme s-a discutat intens despre o trecere a lui Mutu în staff-ul de la Casa Fotbalului. Mai exact, ca director sportiv la echipa naţională. Unde ar face din nou echipă cu Cosmin Contra!


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii