Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Dinamo copiază modelul unei campioane!

[starttext]



Ionut Negoita, Dinamo




Dinamo îşi schimbă strategia începând cu această iarnă. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă a anunţat strategia pe care o va aborda Dinamo atâta vreme cât va mai fi patronul clubului din Ştefan cel Mare. Acesta afirmă că modelul pe care Gheorghe Hagi l-a implementat la Viitorul, adică promovarea tinerilor din propria academie, va fi drumul pe care va merge şi el.




"Ca o dorinţă personală aş vrea ca-n viitorul foarte apropiat la Dinamo să revină jucătorii români, tineri, produşi de club. Vom merge înainte pe drumul acesta. Modelul Hagi. Acesta va fi viitorul lui Dinamo. Cel puţin cât voi mai fi eu la club”, a spus Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuţ Negoiţă: "Acolo am greşit!" Negoiţă spune că marea greşeală pe care a făcut-o a fost că a acceptat să ia la Dinamo fotbalişti cărora "le apusese steaua" şi nu mai aveau niciun fel de motivaţie. 

Patronul se laudă cu faptul că în echipa roş-albă există acum şapte jucători de echipa naţională. "Am făcut greşeli m-am referit la faptul că am avut proasta inspiraţie să fiu de acord să aducem unii jucători care mai trăiau doar din legende. Acum, din actualul lot de jucători, şapte dintre ei sunt jucători de echipa naţională, alţii sunt peste media campionatului", a fost afirmaţia lui Ionuţ Negoiţă. sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii