Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Bratu a reușit ce n-au putut Contra și Miriuță!

[starttext]


FOTO: Raed Krishan


S-au delimitat puterile, clar, la Dinamo! Prin oferirea drept exemplu a lui Gabriel Torje, un "greu" al vestiarului, Florin Bratu a demonstrat cine este șeful la echipă.



Torje n-a fost în lot în ultima etapă, cu FC Voluntari. Lupta cu greutatea a fotbalistului de 28 de ani e în plan secund. Cu totul altul ar fi însă motivul pentru care Torjinho nu mai prinde lotul lui Dinamo.

Florin e recunoscut că nu acceptă ieșirile în decor. Drept dovadă, în urmă cu un deceniu s-a certat cu conducerea dinamovistă, fotbalist fiind, din cauza tratamentului preferențial acordat lui N'Doye, lucru ce i-a atras și plecarea din "haită".

Astfel de  detalii au născut respectul jucătorilor din vestiar. "Cei tineri văd că într-adevăr primesc sprijin și au șanse. Iar cei experimentați observă că au un antrenor cu tupeu și fără frică", au comentat cei din echipă.

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii