Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Jucătorii lui Dinamo au “fugit” în Turcia! Iubitele “câinilor” au făcut senzaţie pe străzile din Istanbul

[starttext]



Jucătorii lui Dinamo au “fugit” în Turcia! Iubitele “câinilor” au făcut senzaţie pe străzile din Istanbul
Jucătorii lui Dinamo au “fugit” în Turcia! Iubitele “câinilor” au făcut senzaţie pe străzile din Istanbul
Adam Nemec, alături de iubita lui Zuzana Kollarova.
Diogo Salomao alături de iubita lui, Sara.

Jucătorii lui Dinamo au “fugit” în Turcia pentru a profita din plin de zilele libere primite de la Florin Bratu. Antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare” le-a dat o veste bună fotbaliştilor săi după victoria cu ACS Politehnica Timişoara, scor 1-0, din etapa a 6-a a playout-ului Ligii 1 Betano.



Florin Bratu le-a dat liber jucătorilor săi pentru trei zile, iar Diogo Salomao şi Adam Nemec şi-au luat iubitele şi au plecat din România. Cei doi stranieri din lotul lui FC Dinamo Bucureşti au ales să-şi petreacă zilele libere în Istanbul, Turcia.


Jucătorii lui Dinamo au mers şi la Fenerbahce – Antalyaspor
Pe lângă faptul că dinamoviştii au vizitat principalele puncte de atracţie din Istabul, aceştia au profitat de faptul că se aflau în Turcia pentru a participa la meciul disputat de Fenerbahce contra celor de la Antalyaspor, scor 4-1, care a avut loc luni.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii