Ultima Postare

Două penalizări pentru Dinamo – Două sancțiuni care dau bătăi de cap!

  sursa foto: GSP.ro Dinamo a fost penalizată astăzi de Comisia de Disciplină a FRF, primind trei amenzi pentru incidentele  provocate de fanii săi la trei meciuri diferite. În plus, Maxime Sivis a fost suspendat pentru două etape,  urmând să revină pe teren abia în ultima partidă a anului, derby-ul împotriva Rapidului. Clubul  Dinamo a suferit sancțiuni semnificative în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei de Disciplină, fiind  obligat să plătească amenzi însumând peste 10.000 de euro pentru comportamentul suporterilor, iar la acestea s-a adăugat și suspendarea fundașului dreapta Maxime Sivis, eliminat în meciul cu Gloria Buzău (1-0). Miercuri, 11 decembrie 2024, Comisia de Disciplină a FRF a luat următoarele decizii privind clubul Dinamo: Conform articolelor 82.2 și 3.a și c, raportat la articolul 83.2.b din Regulamentul Disciplinar, clubul SC Dinamo 1948 SA a fost sancționat cu o penalitate sportivă în valoare de 11.250 lei. Dinamo - Sepsi: ...

Post Top Ad






Planul secret al șefului de la Dinamo: decide tot și face profit fară nicio investiție

[starttext]












Ionuț Negoiță ar vrea să pună mâna pe noul stadion ce se va construi în Ștefan cel Mare fix prin același procedeu folosit de Nicolae Badea în 2002




Patronul lui Dinamo a anunțat că vrea să scape de echipă și că este deschis către orice fel de discuție cu posibili cumpărători. După o perioadă în care masonul Adrian Thiess anunța că va lua clubul din Ștefan cel Mare cu ajutorul unor șeici, a apărut și un cumpărător interesat cu adevărat. Grecul Konstantinos Tsakiris se înțelesese cu Negoiță să preia pachetul majoritar în schimbul a 9 milioane de euro, dar, ciudat, afaceristul de la RIN a început să-l evite tot mai mult pe Tsakiris.
Motivul?

Conform surselor GSP, Negoiță nu ar mai fi convins să renunțe la tot pachetul de acțiuni pentru că speră să pună mâna pe noul stadion ce se va construi pe locul actualului Velodrom. În această situație, Negoiță ar fi mulțumit să fie chiar și acționar minoritar, întrucât cu controlul asupra noii arene ar avea un cuvânt greu de spus și în fața cuiva care deține puterea de decizie asupra clubului.

SE BAZEAZĂ PE PARTID
Aceleași surse susțin că actualul finanțator dinamovist a primit asigurări din partea PSD-ului că va primi în administrare atât noua arenă, cât și spațiile comerciale care vor fi construite în jurul arenei. Mișcarea ar trebui să se facă printr-o ordonanță de urgență dată de Guvern, garantată de prim-ministrul Viorica Dăncilă. Fix cum a obținut Nicolae Badea actualul stadion Dinamo în 2002, printr-o ordonanță de urgență dată de Guvernul Năstase!

Următorul pas după ordonanța de urgență ar fi ca președintele CS Dinamo, George Cosac, să semneze trecerea în privat a utilizării noii arene. Pentru că CS-ul deține Parcul sportiv din Ștefan cel Mare.

CE AR ÎNSEMNA ASTA MAI EXACT?
Ionuț Negoiță ar putea să facă ce vrea atât cu arena, cât și cu spațiile comerciale, ar căpăta dreptul de a le administra. Nu ar plăti chirie pentru meciurile jucate pe stadion și ar putea scoate bani din închirierea spațiilor.

1952
este anul în care a fost deschis stadionul Dinamo

 AU ÎNCERCAT ȘI ACUM 10 ANI
În 2008, acționarii lui Dinamo au vrut să construiască un stadion nou împreună cu un grup de afaceriști din Malta. Ministrul internelor de atunci, Cristian David, a fost de acord cu parteneriatul public-privat, dar afacerea a picat în momentul în care președintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a refuzat să semneze asocierea.

S-AU COALIZAT CU CARMEN DAN
În august 2017, conducerea dinamovistă, formată din Ionuț Negoiță și Adrian Mutu, a mers la sediul Ministerului de Interne, unde cei doi s-au întâlnit cu Carmen Dan și cu președintele interimar CS Dinamo de atunci, Monica Iagăr. Cei patru s-au coalizat împotriva lui Nicolae Badea, care avea drept de administrare a parcului din Ștefan cel Mare și care stopa construcția noii arene pentru că cerea să aibă aceleași drepturi și asupra noii construcții. Exact ce încearcă Negoiță să obțină acum!

AȘA A PROCEDAT BADEA!
Întârzierea construcției unui stadion nou a fost pricinuită de faptul că ASC FC Dinamo, societate în insolvență ce îi aparține lui Nicolae Badea, are drept de administrare pe perioadă neterminată asupra unei părți a bazei sportive Dinamo. Inclusiv arena din Ștefan cel Mare. Carmen Dan și Ministerul de Interne au susținut că CNI nu poate să construiască nimic dacă respectiva construcție se află în proprietate privată. Badea a cerut ca drepturile sale să fie transferate și la arena nouă, pentru a semna o renunțare temporară la privilegii, facilitând astfel construcția. Șeful de la Computerland a rămas tare pe poziții, astfel că s-a hotărât, într-un final, construcția noii arene pe locul velodromului, în zona neinclusă în administrarea lui Badea

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii