Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Dinamo vine abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Cât costă să vezi “câinii” pe Arena Naţională


[starttext]



Imagini pentru abonament dinamo


Dinamo vine abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Formaţia din Ştefan cel Mare va juca pe Arena Naţională meciurile de pe teren propriu.

Preţurile variază de la 170 la 720 de lei şi momentan pot fi achiziţionate doar online de platforma bilete.ro, urmând ca pe viitor să fie puse în vânzare şi la case. Preţul întreg al unui abonament la peluză este de 170 de lei, pentru Tribuna a II-a 470 de lei (440 de lei redus), pentru Tribuna I 570 de lei (540 de lei redus) în timp ce pentru sectorul VIP preţul este de 720 de lei (690 de lei redus).



Dinamo vine abonamente pentru sezonul 2018 – 2019
“Mă bucur când văd susţinere pentru Dinamo în toată ţara. Programul DDB, lansat după modelul marilor cluburi din străinătate, este unic în România, iar numărul de socios creşte în fiecare zi. Unitatea ne defineşte în continuare, iar tot ce înseamnă Dinamo luptă pentru un singur obiectiv, revenirea echipei acolo sus, unde-a mai fost şi, cu siguranţă, va mai fi”, a declarat directorul general Ionel Dănciulescu, pentru www.fcdinamo.ro.

sursa text: www.fanatik.ro
sursa photo: fcdinamo.ro
[endtext]

Comentarii