Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Ioan Andone: ''Ca antrenor, dacă nu iei decizii rapide, poți să nu îți îndeplinești obiectivul''


[starttext]





Imagini pentru ioan andone  gsp



"Mă aşteptam ca Rednic să taie în carne vie, dar îmi pun nişte semne de întrebare. Dacă ar fi câştigat cu Călăraşiul se mai luau deciziile astea? Nu.




Ca antrenor, dacă nu iei decizii rapide, poți să nu îți îndeplinești obiectivul. Şi acolo e nevoie de schimbare, era nevoie din vară de schimbare, adică şi în privinţa lotului. Acum nu ştiu ce jucători poţi să aduci mai buni decât cei pe care îi ai tu, care cât de cât sunt pregătiţi. Depinde de strategia ta ca antrenor, ce încredere ai tu în jucătorii noi.

E bine că i s-a dat mână liberă lui Rednic pentru a face lucrurile bine şi pentru a îndrepta lucrurile. Nu e simplu, dar eu sunt convins că Mircea, la experiența lui, a luat totul în calcul", a declarat Andone, potrivit TV Telekom Sport. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii