Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Ce susţin ultraşii lui Dinamo in scandalul cu nevasta lui Hanca






hanca deschidere




Fanii lui Dinamo vin cu o ipoteză neaşteptată. Sergiu Hanca ar dori să profite de ce s-a întâmplat aseară pentru a pleca gratis de la Dinamo. Mijlocaşul ar avea o ofertă şi ar obţine mai mulţi bani la semnătură dacă viitorul club l-ar lua gratis.

Aseară au avut loc scene neplăcute la Giurgiu, acolo unde soţia lui Sergiu Hanca a intrat într-o altercaţie cu fanii din Ştefan cel Mare. Ce se ştie sigur şi e confirmat de ambele părţi e un singur lucru: Andreea s-a bucurat la golul soţului său, cum era şi normal. Doar că susţinătorii au fost deranjaţi că aceasta s-a manifestat mult prea exuberant, în condiţiile în care Dinamo era umilită pe teren (a înscris la 4-0 pentru Astra), iar echipa e în situaţia care e, unică în istoria recentă.

De aici, lucrurile sunt prezentate diferit de părţi. Soţia mijlocaşului de bandă spune că a suferit o adevărată traumă, fiind "atacată" de susţinători.

"Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!", a declarat și Andreea, imediat după meci.

Ce susţin ultraşii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo au o cu totul altă variantă: nu s-ar fi ajuns deloc la un conflict fizic, dimpotrivă: soţia lui Hanca ar fi fost cea care a fost extrem de vocală, proliferând invective şi acuzându-i pe suporteri că echipa se află unde e şi din cauza lor.

Pe filmarea Digi Sport se observă că Andreea este destul de înflăcărată în a-şi susţine punctul de vedere, dar nimeni nu poate spune cu certitudine cine are dreptate în acest diferend.

Susţinătorii din Ştefan cel Mare vin însă cu o variantă extrem de surprinzătoare. Ei susţin că Hanca are o ofertă clară pe masă şi se foloseşte de incidentul de aseară, unul minor din punctul de vedere al fanilor, pentru a obţine dezlegarea de la Dinamo.

Concret, Hanca mai are contract cu roş-albii până în vară şi din ianuarie ar putea semna cu altă echipă, dar va putea evolua de acolo doar din vară. În schimb, clubul care îl doreşte ar prefera să îl poată utiliza din ianuarie, caz în care ar trebui să îi plătească lui Dinamo o sumă de bani pentru transfer. Dinamo cere acum 100.000 de euro pentru a-l ceda pe jucător, fapt care nu ridică semne de întrebare pentru clubul doritor. Doar că Hanca va semna în condiţii diferite: într-un fel negociază un jucător liber de contract, care poate lua bani şi la semnătură şi în alt mod îşi poate susţine pretenţiile un fotbalist cumpărat pe o anumită sumă.

"Le-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă mâine (n.r. - azi) nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta", a declarat Sergiu Hanca pentru doardinamo.ro, după incidentele de aseară.

Din câte se pare, şi oficialii lui Dinamo ar fi la curent cu oferta pentru Hanca, din acest motiv conducerea refuzând până acum să îi rezilieze contractul.

De notat că în presa din Israel a apărut în această seară informaţia că Hapoel Haifa l-ar dori pe mijlocaşul de bandă al lui Dinamo.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii