Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Dinamo vrea să scape de Diogo Salomao, unul dintre cei mai buni străini din lot!











Dinamo nu-l mai dorește pe Diogo Salomao! Șefii roș-albilor încă muncesc pentru a scăpa de jucătorii care au dus echipa pe locul 11, mai aproape de retrogradare decât de play-off, iar unul dintre ei este Salomao.




Fotbalistul de 30 de ani a fost unul dintre cei mai apreciați străini din lotul lui Dinamo. În 19 meciuri, a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.

„Câinii” speră să-l vândă în zilele următoare pe Salomao, pentru care au mai avut o ofertă din zona arabă.

Șefii vor să obțină cel puțin 200.000 de euro pentru jucătorul care a jucat în cariera sa la echipe precum Deportivo la Coruna, Sporting Lisabona și Mallorca.

În cazul în care nu va reuși să-l vândă, se ia în calcul chiar o despărțire de comun acord, mai ales că jucătorul este în ultimele 6 luni de contract, iar Rednic nu se va mai baza pe serviciile sale.

În afara lui Salomao, Dinamo mai vrea să scape pe Katsikas, Ivan Pesici și Corbu.

1.000.000 €
este cota pe transfermarkt a lui Diogo Salomao








sursa: www.gsp.ro

Comentarii