Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Motivul pentru care vedeta Reda Jaadi a lipsit din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Hermannstadt











Reda Jaadi, mijlocașul de 24 de ani, a surprins pe toată lumea când nu s-a regăsit aseară în lotul lui Dinamo pentru meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0.




 Am aflat că fotbalistul-vedetă adus de Mircea Rednic de la Antwerp la începutul acestui an a suferit o entorsă de gradul 1 la genunchi, iar în ultimele zile s-a aflat sub tratament și face recuperare.

Staff-ul medical dinamovist preconizează că Jaadi va începe antrenamentele normale cu echipa în aproximativ 7 zile. Astfel, mijlocașul va rata partida de pe 5 aprilie cu Concordia Chiajna din play-out-ul Ligii 1.

Reda Jaadi e născut în Belgia din părinți marocani. Acesta are și un frate, Nabil Jaadi, care a evoluat pentru naționalele de tineret ale Marocului. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Tot într-o săptămână va reveni și atacantul Daniel Popa, care se află în recuperare după o accidentare.

7 meciuri
a jucat Reda Jaadi pentru Dinamo în acest sezon






sursa: www.gsp.ro

Comentarii