Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Prunea este curtat de Dinamo, dar poate semna cu Poli Iași













Dinamo a ratat play-off-ul și situația de la gruparea roș-albilor nu este deloc roz. Alexandru David (38 de ani), președintele clubului, este tentat să plece, astfel că apar tot felul de zvonuri legate de viitorul șef al executivului din ”Ștefan cel Mare”. Bogdan Bălănescu, actualul secretar general al clubului, pare favorit a-i lua locul lui David, dar în cărți ar putea intra și Florin Prunea  (50 de ani). Fostul mare portar a mai avut o tentativă de a reveni la echipa sa de suflet în octombrie 2018, dar atunci negocierile s-au împotmolit pe ultima sută de metri.


”Din ce știu eu, Alexamdru David nu a plecat! Deci Dinamo are președinte. Eu am mai spus, dacă voi fi ales, vreau să încep o treabă serioasă de la început și am nevoie de timp pentru asta. Eu nu mă grăbesc, mă simt foarte bine așa cum sunt acum”, a spus Prunea, la finalul partidei.

Prunea a fost chestionat și în privința lui Mandanda, noul portar al lui Dinamo. ”Îmi place acest portar, se vede că are reacție, este o achiziție bună. Mă bucur că Dinamo a început foarte bine, dar trebuie menționat că cei de la Dunărea nu au reușit să dea nicio replică. Dar, sunt trei puncte extrem de importante pentru planul lui Mircea Rednic de a reconstrui echipa”, a mai spus Prunea.

Prunea este curtat de Dinamo, dar poate semna cu Poli Iași
Ratarea obiectivului Politehnicii Iaşi, calificarea în play-off-ul acestui sezon al Ligii 1, a reaprins lupta pentru putere la clubul moldovean! Conducerea actuală, reprezentată de preşedintele executiv Adrian Ambrosie, care a preluat frâiele clubului de mai bine de trei luni, încearcă să păstreze controlul. Ambrosie este însă tot mai contestat, lucru care îl îngrijorează pe primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Pentru a nu pierde capital politic, Chirica a anunţat că vrea să aducă Poli ”sub umbrela” Primăriei şi analizează dacă Ambrosie, omul lui de încredere, trebuie înlocuit. Una dintre persoanele cu care primarul s-a sfătuit în ultimele zile este fostul preşedinte al clubului, Florin Prunea. Cei doi erau certaţi din vara lui 2017, când, chiar la sugestia lui Chirica, Prunea a fost înlăturat pentru a-i face loc lui Ambrosie, despărțirea fiind una cu scandal.









sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii