Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Dinamo se desparte de Damien Dussaut deoarece nu sunt dispuși să-i ofere acestuia un contract de 10.000 de euro pe lună











Mircea Rednic va continua marea vânzoleală a transferurilor de la Dinamo și în această vară. Adus în iarnă, fundașul dreapta Damien Dussaut (24 de ani) va părăsi cel mai probabil echipa, deși și-a câștigat locul de titular în echipă.




Ce determină, totuși, plecarea fundașului care a strâns 10 apariții în tricoul lui Dinamo? Potrivit surselor GSP.ro, șefii clubului nu sunt dispuși să-i ofere acestuia un contract de 10.000 de euro pe lună, așa cum solicită fundașul, și sunt reticenți în a-i prelungi contractul.

În plus, Dinamo îl are pe acel post pe Deian Sorescu, fundașul de 21 de ani pe care încearcă să-l forțeze și mai mult din sezonul viitor. În flancul drept al apărării poate evolua și scoțianul Ziggy Gordon, 26 de ani, jucător care și-a dat deja acordul pentru a veni la Dinamo.

7 fotbaliști
dintre cei aduși de Rednic pot fi siguri că vor continua din vară: Klimavicius, Aliji, I. Filip, N'Diaye, Montini, Papazoglou și Christovao

Parfait Mandanda (29 de ani, portar), Facundo Mallo (24 de ani, fundaș central), Rachid Ait-Atmane (26 de ani, închizător), Reda Jaadi (24 de ani, mijlocaș ofensiv), Elvis Kabashi (25 de ani, mijlocaș central), Nabil Jaadi (22 de ani, mijlocaș stânga) și Daniel Popa (24 de ani, atacant)




sursa: www.gsp.ro

Comentarii