Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






VIDEO | OFICIAL | Dinamo e de neoprit pe piaţa transferurilor. "Câinii" şi-au luat un mijlocaş de la Xanthi













Dinamo a mai realizat încă un transfer. Cu două săptămâni înainte de startul noului sezon, "câinii" au bătut palma cu Armindo Rodrigues Mendes Furtado, cunoscut sub numele de "Brito".

"FC Dinamo Bucureşti a ajuns la acord cu mijlocaşul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) pentru a evolua la echipa din Ştefan cel Mare. Brito se va alătura astăzi lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, de la Marbella.

Brito a evoluat în ultimele două sezoane competiţionale la Xanthi, în prima ligă a campionatului din Grecia, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense (toate din Portugalia) şi pentru Recreativo Libolo (Angola).


44 de meciuri, 6 goluri şi două pase decisive a adunat Brito pentru Xanthi în ultimele două sezoane competiţionale, în campionat şi în Cupa Greciei.
2 selecţii are Brito la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde.
89 de partide a jucat Brito în prima ligă a campionatului din Portugalia pentru Maritimo, Boavista şi Gil Vicente. A înscris 5 goluri şi avut 5 pase decisive.
31 de ani a împlinit Brito, fiind născut pe 16 noiembrie 1987, la Moita, în Portugalia" , se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii