Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Ionuț Negoiță se întâlnește miercuri cu Claudiu Florică!










Ionuț Negoiță și Claudiu Florică se întâlnesc miercuri, la Hotelul RIN, ca să continue negocierile pentru vânzarea lui Dinamo.

Claudiu Florică a terminat de verificat actele clubului și a stabilit să se vadă miercuri la prânz cu Ionuț Negoiță, având o primă concluzie în ceea ce privește documentele analizate. 

Conform surselor Gazetei, ar exista anumite neconcordanțe pe care Florică dorește să le discute în detaliu cu patronul de la RIN. Afaceristul implicat în dosarul Microsoft ar dori să preia un minimum de 67% din pachetul de acțiuni deținut de Negoiță, dar este flexibil în ceea ce privește numărul acțiunilor.

Mai mult decât atât, după ce se discută despre neregulile găsite, Florică ar vrea să înceapă să ia toate măsurile juridice pentru a securiza tranzacția.  

3.000.000 €
cere Negoiță pentru 51% din Dinamo. Afaceristul are un pachet de acțiuni de 93%, restul fiind deținut de Nicolae Badea





sursa: www.gsp.ro

Comentarii