Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Crescut de Dinamo, un internaţional de tineret a dat lovitura! ”Kaka” de România va juca în prima ligă din Belgia











Miercuri, Sporting Lokeren a anunţat oficial transferurile fotbaliştilor Habib Habibou (ex-FCSB) şi Vlad Mitrea (ex-Dinamo)

Vlad Mitrea, un tânăr fotbalist crescut de Dinamo Bucureşti şi asemănat de presa italiană cu brazilianul Kaka este noua achiziţie a belgienilor de la Lokeren. Mijlocaşul semnase în 2017 cu Internazionale Milano, dar a ales acum o nouă experienţă: ”Sunt onorat să îmbrac acest tricou pentru sezoanele care urmează” a reacţionat Mitrea, pe o reţea de socializare.


Născut pe 23 ianuarie 2001, Vlad Mitrea măsoară 1.82m şi este internaţional de tineret român Under 18. El a evoluat pentru echipa de juniori Under 18 a clubului Internazionale Milano, formaţie pentru care a şi marcat un gol în sezonul trecut.

Trei selecţii are Mitrea la naţionala Under 18 a României. El se va pregăti momentan cu echipa Under 19 a lui Lokeren, dar va face parte din lotul lărgit condus de tehnicianul Glen De Boeck.








sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii