Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






”Facem buget de 10 milioane de euro! Am vorbit cu suporterii”. Ionuț Negoiță, noi detalii despre Dinamo












Ionuț Negoiță (45 de ani) a oferit noi detalii despre vânzarea echipei de fotbal Dinamo, pe care o patronează. Omul de afaceri a negat că ar fi fost discuții avansate cu Viorel Cataramă sau cu Claudiu Florică, dar a precizat că l-ar interesaa mai mult asocierea cu fanii. Negoiță visează la 100.000 de acționar, care să cotizeze lunar cu 20 de lei, situație în care ar ieși un buget în jur de 10 milioane de euro pe sezon.



Omul cu banii de la Dinamo a mai precizat că datoriile pe care le înregistrează acum societatea nu sunt la fel de mari precum s-a tot zvonit. ”S-au făcut multe speculații legate de datorii, cum că ar fi probleme, până la urmă noi am fost foarte deschiși și am pus totul la dispoziție.

Am dat șanse oricui care avea cât de cât premisele să fie o variantă serioasă de cumpărător. Din păcate, nu s-a confirmat nicio variantă. Datoriile sunt undeva în jur de două milioane de euro. Așa că am ajuns la concluzia că singura soluție ca Dinamo să aibă continuitate ar fi suporterii”, a spus Negoiță, pentru Gazetă.

100.000 de acțiuni Dinamo vândute  la prețul de 1 leu!
Negoiță a dezvăluit chiar că s-a întâlnit cu liderii fanilor zilele trecute pentru a discuta în detaliu planul la care s-a gândit.

”Au fost în jur de 25 de persoane. Le-am transmis să ia foarte în serios lucrurile, să se gândească și să vină cu propuneri pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni. Eu le-am spus că singura variantă pe care o văd este să creeze un ”board" format dintr-un număr impar de minimum șapte persoane, dar de preferat să fie nouă sau 11, oameni cu profesii, cu carieră.

Societatea are 410.000 de acțiuni, iar PCH să aibă o parte. Ideea principală ar fi să scoatem la vânzare 100.000 de acțiuni care să fie vândute la prețul de un leu acțiunea, dar cel care cumpără și devine acționar să facă un contract cu clubul prin care se obligă ca un număr de ani să aducă 5 euro sau 23 de lei pe lună”, a mai spus Negoiță.

Ionuț Negoiță a explicat cu vor avea fanii putere de decizie la Dinamo
Ionuț Negoiță a mai explicat și cum pot fanii să aibă rol decizional la echipa lor de suflet.

”În funcție de suma plătită, vor avea mai mult sau mai puțin drept de decizie. Cu vot, să se decidă pe sistem de piramidă. Dacă se reușește a se vinde 100.000 de acțiuni, înseamnă 2 milioane de lei pe lună. Ca o paranteză, acea acțiune cumpărată să fie frumos pusă într-o ramă cu filigram, adică ceva oficial.

Respectivii suporteri să fie parte din club. Să simtă ideea de apartenență. Se creează un fond de două milioane care înseamnă 450.000 de euro pe lună, plus alte venituri care intră în club, s-ar putea face un buget anual de 8-10 milioane de euro, adică ar fi unul dintre cele mai mari bugete din Liga 1!”, a mai spus Negoiță.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii