Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu: "A fost viciere de rezultat"











Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a fost vehement la adresa arbitrajului de care dinamoviștii au avut parte în actuala stagiune.


CONTEXT: Dinamo trebuia să beneficieze de un penalty în înfrângerea cu Sepsi (1-2), la faza din minutul 47 când Rachid Bouhenna a comis un henț vizibil în careu


„A fost viciere de rezultat. Sunt deja prea multe meciuri în care am fost dezavantajați, iar ei în continuare sunt delegați meci de meci, poate chiar promovați. Doar noi avem de pierdut, pentru că cel mai probabil nu vom fi nici în acest an în play-off, având în continuare șanse foarte mici.

Este strigător la cer! Sunt foarte, foarte multe greșeli împotriva noastră. Într-adevăr, și noi am făcut greșeli, avem partea noastră de vină, dar să nu uităm ce s-a întâmplat aseară”, a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii