Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo, detectivi particulari! Cum au dat de Herminio Menendez şi ce au aflat despre investitorii spanioli




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-BENFICA LISABONA 1-2,CUPA UEFA (22.02.2007)



Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" rămâne singura entitate care investeşte la echipă - fanii de la PCH au plătit salarii la jucători şi au contribuit pentru obţinerea licenţei.

Suporterii au aşteptat acum rezultatul negocierilor dintre Ionuţ Negoiţă şi nişte investitori spanioli pe care i-a prezentat Ioan Andone. Cum afacerea a căzut, cei de la DDB  au dezvăluit că au făcut investigaţii despre societatea respectivă.

"Ni s-a prezentat un nume, e un fond de investiţii, cu numele Alondra din Madrid. Am discutat cu ei, au zis că nu-l cunosc pe Toni Curea, nu au legătură cu Menendez, nu vor să investească în fotbalul din România! A

poi am cerut iar detalii şi ni s-a spus că e Alondra din Valladolid. Mai era una şi în Italia care făcea saltele de pat.Cei din Valladolid au capital social de 3 mii de euro şi probleme financiare.

Am avut dialog şi cu Menendez, printr-un chat cu el. Omul a încetat discuţia când a văzut că vrem să intrăm in niste detalii. Dar nu prea înţelegem atâta secretomanie," a dezvăluit Robert Thomas, reprezentantul DDB, într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club.  

”DDB” poate deveni acționar majoritar la Dinamo
”În urma discuțiilor apărute în ultima vreme și a nesfârșitelor tratative încheiate fără succes, după ce ne-am exprimat susținerea față de ultimii investitori care au negociat pentru cumpărarea clubului, vă anunțăm că vom solicita clubului Dinamo documentele contabile și actele de inventar. Le vom studia și vom face o evaluare a situației.

Vom prezenta membrilor 'DDB' concluziile în modul cel mai transparent și îi vom invita pe membrii cotizanți să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin Programul DDB”, se arată în comunicatul emis de ”Peluza Cătălin Hîldan”. 




sursa: digisport.ro





Comentarii