Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






O legendă din "Ştefan cel Mare" refuză să se înscrie în programul DDB: "Eu încă am de luat bani de la Dinamo"









Florentin Petre surprinde şi spune că nu se va înscrie în programul DDB. Fostul mare jucător al câinilor spune că şi acum mai are bani de luat de la club. 


"O să dau bani în momentul în care lucrurile se vor schimba. Eu încă am de luat bani de la Dinamo. Când o să iau acești bani, o să mă înscriu în acest proiect. Imediat! Când lucrurile se vor stabiliza și Dinamo va fi clubul altcuiva, atunci o să fiu și eu împăcat și voi susține fără nicio problemă.

Văd că, deocamdată, clubul este susținut de suporteri. Vreau să le mulțumesc pentru ce au făcut. Sunt curios cât ține. Plătești o lună sau două, dar la Dinamo îți trebuie mulți bani ca să ții echipa pe linia de plutire", a declarat Florentin Petre, pentru TVR Sport.



sursa foto: MMA / MMA2 via Hepta
sursa: antenasport.ro

Comentarii