Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Au intrat cei 100.000 de euro de la spanioli! Dinamo aşteaptă azi restul de 400.000 de euro









ProSport vine cu noi detalii referitoare la vânzarea lui Dinamo grupului de investitori spanioli, condus de Juan Jose Melero Marin. Deși Dinamo București si Peluza Câtălin Hîldan au susținut că informația nu este reală, ProSport a avut dreptate: cei 100.000 de euro de la spanioli sunt deja în conturile clubului. Oficialii dinamoviști așteaptă acum plata tranșei de 400.000 de euro.

Grupul de investitori iberici are termen până mâine să achite restul sumei de bani, de 400.000 de euro, cu care Ionuț Negoiță are de gând să plătească datoriile cele mai urgente, cele către ANAF.

Grupul de investitori spanioli a plătit prima tranșa pentru cumpărarea lui Dinamo. Conducerea dinamovistă face plățile urgente la ANAF
Un alt pas important în tranzacționarea clubului a fost făcut de către formația din „Ștefan cel Mare” achitând eșalonarea datoriilor aferente bazei de la Săftica pe 3 luni, în valoare totală de 66.000 de euro. „Câinii” mai au de virat încă 260.000 de euro pentru a reveni la zi cu datoriile în ceea ce privește baza de pregătire.




sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii