Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Ionel Ganea: "Negoiță este un escroc sentimental”





VIDEO Ganea nu a uitat de vremurile în care îmbrăca tricoul lui Dinamo în derby: "Vreau să îl avertizez..."





Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Ganea (46 de ani), a comentat în direct la GSP Live situația actuală din „Ștefan cel Mare” și l-a caracterizat în termeni foarte duri pe Ionuț Negoiță, pe care îl numește „escroc sentimental”. 

„După părerea mea, la Dinamo este o situație foarte ridicolă. Când Negoiță a salvat clubul l-am lăudat, dar acum mi se pare că este un escroc. Umblă să scoată bani de la suflarea dinamovistă și tot el să-i folosească. Negoiță este un escroc sentimental, folosește lumea pentru a salva clubul. El nu vrea să vândă. Ai cea mai titrată echipă din Liga 1 și ai ajuns să o ții doar în play-out? Am tot respectul pentru suporterii care se zbat să nu piardă clubul, dar nu este normal ce se întâmplă. 

Cum să ieși să spui că vinzi echipa pentru un leu și ceri garanții de 500.000 de euro, apoi vrei 10 milioane de euro? Asta nu e escrocherie? În momentul de față este o situație foarte grea, Dinamo a fost tot timpul o echipă cu obiective mari. Iar în acest moment este într-o situație foarte delicată și penibilă, totul din cauza lui Negoiță. Nu se pricepe în primul rând, a adus fel și fel de oameni. La fotbal trebuie să aduci oameni care se pricep”. 



sursa: gsp.ro
sursa: telekomsport.ro

Comentarii