Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






ANIVERSARE | LA MULȚI ANI, Mircea Lucescu!



ANIVERSARE | LA MULȚI ANI, Mircea Lucescu!



Legendarul antrenor român împlinește astăzi 75 de ani, prilej pentru a-i transmite multă sănătate și cele mai frumoase gânduri din partea tuturor dinamoviștilor.


Născut pe 29 iulie 1945, în București, Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo în 1963 și a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).


Pe banca echipei din Ștefan cel Mare, Mircea Lucescu a câștigat titlul de campion național și Cupa României, ambele în 1990.
Cu Mircea Lucescu la conducerea tehnică a echipei, Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1989) și în semifinalele Cupei Cupelor (1990).
Să ne trăiești, Mircea Lucescu!



sursa foto: gsp.ro

Comentarii