Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Cei 400.000 de euro nu au fost virati in contul echipei!

 

Cei 400.000 de euro nu au fost virati in contul echipei!


Astazi, Pablo Cortacero trebuia sa vireze 400.000 de euro la Dinamo. Banii trimisi nu au ajuns in contul clubului, din cauza unei erori. Acum, spaniolii vor incerca sa vireze din nou suma. 


Jucatorii din Stefan cel Mare sunt foarte dezamagiti si nu mai cred nimic pana nu vand banii in cont. Aceasta veste vine chiar intr-un moment de criza la echipa. Baietii lui Cosmin Contra sunt pe locul 14 in clasament cu 5 puncte dupa 8 etape si au o serie negativa de 4 infrangeri consecutive. 



sursa foto: gsp.ro

sursa: sport.ro

Comentarii