Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






VIDEO | Jerry Gane: "Eu cred că se vor prezenta la reunire, nu știu să fi semnat vreun precontract cu alte echipe"

 





Jerry Gane (49 de ani), tehnicianul formației din Ștefan cel Mare, încă așteaptă salvarea de la Pablo Cortacero și nu are un plan B, în caz că fotbaliștii săi nu se vor prezenta la reluarea pregătirilor.


Jerry Gane: ”N-am luat niciun ban de sărbători!”

”Sunt foarte preocupat de perioada care urmează, ne reunim duminică. Nu mi-a zis niciun jucător că nu s-ar prezenta. Eu cred că se vor prezenta la reunire, nu știu să fi semnat vreun precontract cu alte echipe. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero la hotel, total întâmplător. Mi-a zis că știe că a fost dificil și că va rezolva, dar i-am spus că nu știe absolut nimic, că situația e gravă și va fi și mai gravă, dacă nu va rezolva rapid lucrurile.


A zis că a venit în România să facă acea mărire de capital, iar banii ar intra până la 31 decembrie. Până acum, nimic, n-am luat niciun ban de sărbători. Ar trebui să ne spună și nouă cineva ce se întâmplă. Nu știu ce aș face dacă ar fi doar câțiva jucători la reunire, situația e de așa natură. Am vorbit doar cu domnul Eftimescu și cu suporterii, cam atât. Eu o să rămân, am sprijinul suporterilor, trebuie să rămân până când se poate”, a spus antrenorul lui Dinamo, la Liga Digi Sport.



sursa: digisport.ro


Comentarii