Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Un șef de club din Liga 1 a devenit membru „Elite” în DDB

 


Ioan Andone, 60 de ani, președintele lui FC Voluntari, este cel mai nou membru al programului-socios „Doar Dinamo București”.


Anunțul a fost făcut de PCH, într-un comunicat publicat pe Facebook. „Fălcosul”, care se confundă cu istoria lui Dinamo, și-a ales abonamentul Elite. Asta înseamnă că va cotiza cu 1948 de euro pe an.


Ioan Andone a devenit membru DDB

Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an.


Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu.


Un gest de protest față de cei care decideau campioana sau câștigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federației.


Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, doar pentru a apăra numele lui Dinamo. Aceeași determinare trebuie să arătăm și noi astăzi, în lupta pentru salvarea lui Dinamo!


- Comunicat PCH



sursa: gsp.ro

Comentarii