Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






O nouă datorie pentru Dinamo - "Baiat bun'' si asta

 


Dinamo trebuie să-i achite 40.000 de euro lui Florin Prunea

" E vorba despre salariile din octombrie până în iunie, plus cheltuielile de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut niciun leu în plus.

 Nu am avut cu cine să vorbesc!

– Dinamo a făcut apel, dar degeaba. Nu știu nimic! Avocații se ocupă. Eu am fost sunat de către cineva din board-ul DDB și am discutat. Dar apoi nu a mai dat nimeni niciun semn. M-a sunat un domn de acolo ca să cădem la o înțelegere. Nu e important cine m-a sunat. Este un om care iubește Dinamo și care a ajutat clubul în multe momente grele. Chiar și ca sponsor. Pe urmă nu m-a mai sunat nimeni. Nu mai știu nimic.


Eu sunt crescut acolo de mic, știu ce înseamnă clubul ăsta și m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licența din cauza mea. Repet, niciodată nu se va pune problema astfel”, a declarat Florin Prunea, potrivit Fanatik.


sursa foto: Sport Pictures

Comentarii