Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Revine jucatorul a cărui accidentare a cântărit enorm

 



Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă. Dacă din punct de vedere financiar lucrurile stau mult mai bine decât acum două luni, sportiv echipa este foarte jos, iar o retrogradare ar însemna, practic, dispariţia echipei! 


Dinamo este pe locul 14, cu 27 de puncte, şi o aşteaptă un play-out de foc. Există însă şi veşti bune pentru suporterii "câinilor roşii".


Adam Nemec se antrenează normal. Fără el, atacanţii lui Dinamo nu au marcat de 10 etape

Gigi Mulţescu se va putea baza după pauza competiţională pe mai mulţi fotbalişti care au fost accidentaţi. Iar cel mai important dintre ei este Adam Nemec. Accidentarea vârfului slovac a creeat probleme neaşteptat de mari echipei, deşi atunci când juca aportul său nu era apreciat la adevărata sa valoare. Fără el, atacanţii lui Dinamo nu au înscris de 10 etape!


Antrenamente normale face şi Janus Gol, revenit refăcut fizic din Polonia şi cu poftă de joc. 


Amicalul Dinamo Kiev-Dinamo Bucureşti se va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în Ucraina



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures


Comentarii