Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






VOLEI FEMININ | Dinamo și-a asigurat medaliile de bronz în actuala ediție a Diviziei A1!

 






Voleibalistele de la Dinamo au bifat o victorie importantă și necesară în cadrul primului turneu play-off (grupa 1-4) al Diviziei A1, împotriva echipei CS Medgidia, astfel că și-au asigurat matematic medaliile de bronz ale ediției 2020-2021. Dinamo are cu zece puncte mai mult decât CS Medgidia înaintea ultimului turneu și indiferent de rezultate, trupa alb-roșie nu mai poate pierde locul 3.


Meci 1 (9 aprilie): CSM Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 (25-17, 25-15, 25-13).


Meci 2 (10 aprilie): Dinamo – CS Medgidia 3-1 (25-17, 25-12, 19-25, 25-16). Karakasheva 18p, Uattara 15p, Onyejekwe 14p, Collar 12p, Dimitrova 12p, Radu 3p, Motroc 2p, Partnoi 1p au punctat pentru Dinamo.


Meci 3 (11 aprilie): Dinamo – CSM Târgoviște 0-3 (20-25, 22-25, 22-25).


Echipa feminină de volei Dinamo (antrenor - Milos Gavrilovic, team manager - Ana Maria Ștefan) și-a îndeplinit astfel obiectivul pentru acest sezon, în care a fost depășită doar de CSM Târgoviște și CS Volei Alba Blaj, echipe cu loturi și bugete net superioare.



sursa: csdinamo.eu

Comentarii