Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Un titular s-a refăcut și e gata de meciul cu Viitorul

 


După 2-0 cu FC Voluntari, Dinamo se pregătește de meciul cu Viitorul, iar antrenorul Dusan Uhrin a primit o veste bună.

Viitorul – Dinamo se joacă duminică, de la ora 18:30.


Înainte meciului din etapa a 5-a din play-out, Dinamo l-a recuperat pe Raul Alenbtosa. Fundașul spaniol de 32 de ani a fost recuperat de staff-ul medical și deja s-a antrenat normal, alături de colegii săi, astfel că poate fi din nou titular în echipa „câinilor”.


Albentosa s-a accidentat după meciul cu Gaz Metan și a lipsit la meciul cu FC Voluntari, când Uhrin a mizat pe Bejan, Puljic și Grigore.



sursa: gsp.ro

Comentarii