Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Două lovituri importante reușite de Dinamo

 


Dinamo București, antepenultima clasată în play-out-ul Ligii 1, se pregătește pentru meciul din deplasare cu CS Mioveni, programat vineri, 15 aprilie, de la ora 20:30.

Dinamo București are datorii de peste 9 milioane de euro, conform bilanțului financiar pentru anul 2021. Vin și vești bune pentru dinamovisti.

Vlad Morar ar fi putut sosi încă din 2016 la Dinamo dar afacerea nu s-a materializat atunci. Întreaga familie a noului vârf dinamovist simpatizează cu „câinii roșii”, de aceea a ales „haita” în detrimentul Rapidului și Farului.

Atacantul a semnat un angajament cu „haita” până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare.

Ardeleanul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roșii”, potrivit GSP

Două lovituri importante reușite de Dinamo

Dinamo iese la înaintare cu marketingul. A extins două contracte mari și e în discuții pentru al treilea. „Câinii” au stabilit și culorile modelelor viitorului echipament, iar unul va fi dedicat suporterilor. 

Șefii au reușit să extindă două contracte majore, la parametri financiari superiori, au mai atras un nume important pentru publicitate și sunt în negocieri ca să aducă un alt sponsor pentru 

spatele tricourilor. Roș-albii au extins acordul cu Unibet pe încă doi ani, 400.000 de euro/sezon, pe cel cu Macron, sponsorul tehnic, pe alți trei, și au atras Vlad Cazino (primul cazino online cu specific românesc), care face parte din grupul Kindred, la fel ca Unibet. 

„Am parafat discuțiile cu Unibet, va fi și un mic surplus la cifrele contractului. Și «Vlad Cazino» va face parte din noul parteneriat, iar numele va apărea pe marea majoritate a produselor clubului, mai puțin pe tricouri.

Suntem în discuții avansate cu sponsorul care să aibă logo-ul trecut pe spatele tricourilor.

Încă nu am bătut palma, suntem în negocieri. Contractul cu Macron 

s-a prelungit și el, suntem în discuții despre modul cum va arăta echipamentul pentru sezonul viitor. Vom merge pe trei modele, roșu, 

alb și unul custom, unic în istoria lui Dinamo", a precizat pentru Gazetă directorul de marketing al clubului, Dan Giuraniuc.

Din informațiile GSP, acest al treilea echipament va avea culoarea roșie, iar pe el va apărea galeria PCH într-un portret de peluză stilizat!

Comentarii