Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Două vesti excelente pentru Dinamo





 

 Ricardo Grigore, jucător crescut în Acdemia lui Dinamo, a informat conducerea formației din „Ștefan cel Mare” că vrea să plece de la echipă, potrivit Fanatik 


Ricardo Grigore (23 de ani) este un produs al Academiei lui Dinamo. Acesta a fost adus la prima echipă a „câinilor” în vara lui 2017 și mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

 Ricardo Grigore i-a informat pe Dusan Uhrin și Florin Răducioiu de faptul că vrea să părăsească echipa "cainilor".

Cel mai probabil, este nemulțumit de faptul că nu a mai primit minute de joc, în ultima perioadă.

Deși este apt de joc, Ricardo Grigore nu a fost oprit în lot de antrenorul Dusan Uhrin pentru ultimele două partide ale „câinilor”, cu CS Mioveni și Gaz Metan.


Ioan Andone (62 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, a dezvăluit care va fi momentul în care la trupa din „Ștefan cel Mare” vor veni noi acționari.

”(n.r. despre siglă) Asta nu o mai înţeleg acum, eu ştiam că totul e la domnul Badea, acum ce a 

intervenit acolo între conducerea actuală a lui Dinamo şi domnul Badea, pentru că domnul Badea rămâne dinamovist.

Acum nu au ce să facă, trebuie să schimbe sigla, trebuie o nouă identitate. O nouă identitate, care 

trebuie să treacă şi prin perioadele astea, nu cred că se vor rezolva lucrurile şi va fi stabilitate la Dinamo, că se va reveni la ce a fost înainte.

Eu cred că investorii vor apărea când se va începe noul stadion şi se va termina, pentru că ai altă 

emulaţie în momentul în care ai un stadion nou, oamenii... vine lumea cu drag la stadion, o să fie un 

stadion în centrul Bucureştiului şi sunt convins că poţi să te gândeşti la nişte investitori care să îşi facă 

un plan de lungă durată, ca Dinamo să revină şi să se bată pentru cupele europene”, a declarat Ioan Andone, pentru Orange Sport.

Comentarii