Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Variantă de siglă a lui Dinamo apreciată de Cornel Dinu

 





Sigla veche vs. sigla apreciată de Cornel Dinu

Cornel Dinu, unul dintre cele mai importante nume din istoria lui Dinamo, s-a declarat dezamăgit de cele 5 propuneri de siglă dintre care va fi aleasă noua emblemă a „câinilor roșii”.

Există, însă, și o variantă de logo apreciată de „Procuror”, una care nu s-a „strecurat” între cele 5 „finaliste”. 

Aceasta este foarte asemănătoare cu vechea siglă a clubului, singura diferență fiind reprezentată de aspectul câinilor, pictați de această dată în alb și roșu în loc de doar roșu. 

Dinu apreciază că în această variantă câinii au gurile deschise, semn că ar „mușca” din adversari. În varianta veche, colții câinilor sunt vizibili, dar nu la fel de amenințători.


Dinu și-a exprimat impresiile despre respectiva siglă într-un dialog cu Dan Udrea, jurnalist GSP și moderator al emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport. 



Fostul mare portar al „câinilor”, Florin Prunea, a vorbit despre acest moment și a ajuns la concluzia că 


jucătorul era confuz în acele momente din cauza loviturii primite din partea lui Eduard Pap.


„De mulți ani n-am mai văzut… Lumea a trecut foarte ușor peste asta pentru că Dinamo a câștigat. Iese 

afară din teren (n.r. Balthazar Pierret)… Păi, cum l-a lovit Pap? Părerea mea este că acolo e de portocaliu (n.r. ori cartonaș galben ori cartonaș roșu). Iese afară din teren…


Păi, el mai știa, săracul? Eu cred că nici nu mai știa pe unde este. Păi, băi, al patrulea arbitru, dacă ești 


profesionist…Și eu cred că Vassaras, așa cum îl cunosc, l-a chemat și i-a zis: «Băi, tu ce faci acolo?». Păi, te duci la băiat și îi spui: «Cum te simți, ești în regulă?».

E și greșeala celor de pe bancă, doar Sebi Moga s-a dus acolo ca să fie lângă jucător. Cum adică reprezentantul lui Dinamo să nu fie lângă jucător, acolo la margine?”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

Comentarii

  1. Are dreptate Domnul Cornel Dinu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Țineți cont de părerea Domnului Cornel Dinu nu puneți orice emblemă !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu