Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Breaking News: Contract Prelungit la Dinamo! E o Mișcare Esențială, voi Ce Părere Aveți?

 

sursa foto: GSP.ro


Răzvan Patriche va continua la Dinamo

După câteva zile de negocieri, cele două părți au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea

 contractului, conform dinamo1948.club. Patriche a fost căpitanul echipei în sezonul trecut și a avut un

 rol crucial, disputând 31 de meciuri și contribuind la evitarea retrogradării. Fundașul român și-a

 exprimat nemulțumirea față de posibilitatea de a primi mai puține oportunități de joc în sezonul următor. În prezent, pe postul său joacă Josue Homawoo (26 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani), Deniz Giafer (23 de ani) și Răzvan Pașcalău (20 de ani). Cel mai probabil, antrenorul croat Zeljko Kopic va miza în viitoarea stagiune pe cuplul de fundași centrali format din Boateng și Homawoo, ambii apărători fiind originari din Togo.

După ce au realizat rapid mai multe transferuri în această vară, conducerea clubului a decis să

 prelungească și contractul căpitanului Răzvan Patriche (38 de ani). Veteranul din apărarea dinamovistă va rămâne la echipă.

Andrei Nicolescu a lăudat dăruirea și spiritul de luptă al fundașului într-un sezon dificil, în care Dinamo

 a fost aproape de retrogradare. Deși majoritatea jucătorilor au dezamăgit sezonul trecut, Patriche a fost unul dintre cei apreciați de fani.

Răzvan Patriche rămâne la Dinamo

Conducerea lui Dinamo vrea să evite emoțiile din sezonul trecut și a început să facă transferuri semnificative. Totodată, nu au uitat de jucătorii care au dat randament și pe care doresc să-i păstreze.

Printre aceștia se numără și căpitanul Răzvan Patriche. Deși are 38 de ani, fundașul și-a demonstrat valoarea și și-a câștigat locul în continuare la Dinamo.

Conform Orangesport, Dinamo i-a oferit lui Patriche prelungirea contractului pentru încă un sezon, iar

 jucătorul a acceptat. Astfel, Patriche nu va urma drumul lui Darko Velkovski, Neluț Roșu, Goncalo Gregorio și Ricardo Grigore, care au părăsit deja echipa alb-roșie.

Dinamo se confruntă cu o concurență acerbă pentru transferul lui Mino Sota. Mijlocașul japonez, fost jucător la Hermannstadt, este dorit de Dinamo, dar clubul trebuie să facă față unei competiții intense pentru a-l aduce în echipă. Potrivit informațiilor suplimentare obținute de iAMsport.ro, Sota a primit 

mai multe oferte atractive din punct de vedere financiar, inclusiv din prima ligă a Ungariei.

În așteptarea unei decizii din partea lui Sota, Dinamo a realizat deja câteva transferuri importante. Răzvan Pașcalău, venit de la Lecce, Alexandru Roșca, fost jucător la Șelimbăr, Raul Opruț, împrumutat de la Kortrijk, Kennedy Boateng, și fostul rapidist Cătălin Cîrjan au semnat cu Dinamo.


Comentarii