Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Bubuială: Dinamo a oficializat un nou transfer - un internațional român

 

sursa foto: GSP.ro


Raul Opruț (26 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea din Ștefan cel Mare. Fundașul a fost anunțat oficial ca împrumutat pentru următorul sezon.

Transferurile continuă la Dinamo. Clubul din București a convenit cu KV Kortrijk ca fundașul să fie împrumutat pentru un sezon, cu posibilitatea de achiziție permanentă.

Bine ai venit, Raul OPRUȚ!


Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.


Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru

 Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României. A evoluat, de

 asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.


Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026, scrie pagina oficiala a clubului Dinamo Bucuresti. 


A primit oferte din Serie B

Fundașul stânga a primit oferte din Belgia și Italia, din Serie B, dar a ales să urmeze sfatul impresarei sale, Anamaria Prodan, preferând să rămână în SuperLigă.

Fotbalistul Raul Opruț a debutat la echipa națională în 2022, sub conducerea lui Edi Iordănescu. În sezonul trecut, el a jucat pentru C Hermannstadt, acumulând 23 de meciuri, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

A făcut parte din lotul pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia din primăvara acestui an.


Comentarii