Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Flash news: Val de transferuri la Dinamo: Încă un jucător semnat, urmează alți trei!

 

sursa foto: Imago


Dinamo a finalizat un nou transfer. Raul Rotund (19 ani) a ajuns la un acord cu echipa lui Zeljko Kopic

 (46 de ani) și a semnat contractul cu formația alb-roșie. Deși se antrena de câteva săptămâni cu

 „câinii”, încă nu semnase oficial. Rotund, care a jucat ultima dată la Șelimbăr, a plecat în Slovenia

 pentru cantonamentul de vară, dar un litigiu cu una dintre fostele sale echipe, Universitatea Cluj, l-a

 împiedicat să semneze cu Dinamo. Mijlocașul central a câștigat procesul împotriva „studenților” după ce a făcut recurs la o decizie inițială nefavorabilă. Echipa lui Kopic și-a prezentat noua achiziție prin intermediul aplicației „Dinamo 1948”.

Raul Rotund, prezentat la Dinamo

Bine ai venit, Raul Rotund!


Dinamo 1948 București și mijlocașul central Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut

 de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023.

- comunicat Dinamo București

Este al doilea transfer realizat de Dinamo de la Șelimbăr, după ce l-au adus pe portarul Alexandru

 Roșca (20 de ani). Mijlocașul a fost inclus de Kopic în cantonamentul din Slovenia și este considerat o opțiune pentru respectarea regulii U21. Cu Șelimbăr, Rotund a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Liga 2, însă clubul nu a promovat în Superliga din cauza formei sale de organizare. Acesta este al șaptelea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Andrei Caragea, Cătălin Cîrjan, Alexandru Roșca, Kennedy Boateng, Răzvan Pașcalău și Raul Opruț.

În sezonul trecut la Șelimbăr, Rotund a fost antrenat de fostul dinamovist Claudiu Niculescu, care a

 plecat la finalul sezonului pentru a prelua echipa Voluntari, așa cum este specificat pe GSP.ro. U Cluj și

 Șelimbăr sunt singurele echipe pentru care mijlocașul a evoluat până acum în carieră. La Dinamo, el va

 concura pentru postul de titular cu Eddy Gnahore, Alexandru Irimia, Cristian Licsandru și Georgi Milanov. Potrivit Transfermarkt, Raul Rotund are o cotă de 175.000 de euro.


Comentarii