Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

 



Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a

 clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este

 temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe

 stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din

 Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur.

Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim”

Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent.

„Ne-am asumat o revoluție în această vară la Dinamo. Pentru prima oară după mulți ani, vrem să

 construim, nu doar să peticim pentru a mai supraviețui o jumătate de sezon sau unul întreg. Sper să fi

 fost inspirați în alegeri, iar această construcție sperăm să fie temeinică și să se vadă încă din acest an, mai ales în ceea ce îi privește pe copiii pe care i-am transferat.

Vrem să mai aducem încă trei jucători, asta pentru a stabiliza efectivul, nu vrem să trecem prin ce am

 trecut în sezonul trecut. Plafonul salarial este bun, același din finalul sezonului trecut”, a spus Andrei Nicolescu la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Revoluția nu poate fi făcută doar cu tinerii de perspectivă, trebuie să îi ajutăm. În acest sens vor mai fi aduși încă trei jucători, toți străini. Piața din România nu ne-a oferit opțiuni reale, doar unele pe care nu le puteam accesa, adică jucători de la FCSB, Rapid, CFR sau Craiova.

Jucătorii străini vor fi de o valoare certă, rolul acestora fiind de o valoare certă. Vrem să dublăm mai

 multe posturi. Spre sfârșitul perioadei de transferuri, s-ar putea să mai apară piste. Mă refer la jucători

v

 care așteaptă transferuri mai bune, dar probabil să se reorienteze. Vrem să ne batem la play-off, dar nici locul șapte nu ar fi o tragedie.

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Comentarii